Võtta osa Tartu loovtöötoas 7-8.11.19 Alexela Loomelaval

Hea noor, noorspetsialist ja huvilane,

Kutsume Sind osa võtta II Loovtöötoas  “Loomingulised Eestimaa noored”, mis toimub 7. ja 8. novembril 2019 Alexela Loomelaval, kell 12.00 – 19.00

Loovtöötuba – on  2 päevane üritus, mis sisaldab intensiivne koolituste programm  koos praktiliste ülesannetega, mille järgneb ka võimaluse osaleda unikaalses kontsert-etenduses.
Loovtöötuba idee on kasutada eri rahvuste muusikat, rahvalaule, erinevad  tantsustiilid ja liikumised, (improvisatsioon) pärimustantsu ja muinasjutte ja siduda neid kaasaegse muusikaga, kus me õpime uusi laule ja tantse ning esitame neid uuel, tanapäevasel viisil. Kasutame muinasjutte, et neist moodustada kunstiline tervik.  Lootöötuba pakkub noortele vajalikud oskused ja teadmised ning ka praktiline kogemus tippspetsialistide poolt.

Eksperdid: Siim Aimla,  Omari Loid,  Krõõt Kiviste, Vassili Golikov, .

Loovtöötoal käsitleme järgmised teemasid: rütmika,  liikuine ja tants, tantsulavastus, audiovisuaalne kunst ning teadusteater.
Loovtöötuba on suunatud üle Eesti pärit noortele vanuses 17+ ning noortega tegelevate loovspetsialistidele.

Registreeriminehttps://loovus.sscw.ee/registreerimine Osalemine on tasuta!

AJAKAVA:

 

Üritus “Loomingulised Eestimaa noored” toimub Euroopa Sotsiaalfondi projekti Eesti ühiskonnas lõimumist toetavad tegevused“ toetatava alategevuse „Lõimumisalased koostöötegevused” raames ning toetavad Rahvakultuuri Keskus, Eesti Kultuurkapital jt.